groep 4b

groep 4b

Judolessen in groep 4b

De afgelopen weken hebben de kinderen van de groepen 4 judoles gekregen.
De kinderen zijn erg enthousiast en hebben veel geleerd.
Met name het vertrouwen stond centraal in de lessen. Vertrouwen in jezelf, op elkaar kunnen rekenen,  respect tonen. Op de foto’s zie je de kinderen genieten!
We gaan nu genieten van de meivakantie :).

Liefs van alle kinderen uit groep 4b en de juffen.

 

Hup Holland Hup

De afgelopen weken hebben we gewerkt rondom het thema ‘Hup Holland Hup’. We hebben gepraat over de Olympische Spelen, over Nederland, over de molens, over de koe, over Schiphol, over het weer, de kinderen raakten niet uitgepraat en hebben veel geleerd. Ze hebben in groepjes een kaart van Nederland gemaakt en daarop plaatjes geplakt en/of getekend. We hebben boter geschud en de gymlessen werden Olympische Spelen.
Een heel leuk en leerzaam thema.
Fijne vakantie allemaal. Na de vakantie starten we met het thema ‘Langs de waterkant’.

  

  

 

Eerste prijs korfbaltoernooi woensdag 24 januari 2018

Op woensdag 24 januari deden de beide groepen 4 mee aan het korfbaltoernooi. Tijdens de gymlessen werd er bij juf Lenneke flink geoefend en dat was te zien tijdens de wedstrijden!
De kinderen hebben fantastisch gespeeld en allebei de groepen hebben de eerste plaats behaald! Goed gedaan kanjers!!!! Ook een groot compliment voor de ouders die hebben geholpen om de kinderen te begeleiden.


Dramalessen groep 4b

De kinderen van de groepen 4 hebben de afgelopen periode dramalessen in de klas gekregen. In de lessen leerden de kinderen met elkaar te spelen, elkaars emoties te tonen en elkaar te vertrouwen in het spel. Ook kregen de kinderen ontspanningsoefeningen waarbij ze leerden blindelings op de ander te vertrouwen. Op woensdag 20 december mochten de ouders komen kijken in de klas ter afsluiting van de dramalessen. Heel hartelijk bedankt juf Nadia Stolk.

We zijn ook begonnen met het aanleren van de tafel van 2! Verder hebben we natuurlijk het Sinterklaasfeest gevierd en zijn we nu druk bezig met Kerst.

Wij wensen iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig 2018!

Groep 4b

 

Groepen 4a en 4b op reis bij de Polderparade
De groepen 4a en 4b hebben boekjes gemaakt van hun droomreis. Ze deden dit onder leiding van kunstenaar Robbert Roskam.

Elke week maakten de kinderen een bladzijde in hun boekje, waar ga je naar toe, hoe ga je er naar toe, hoe ziet het er uit, wat kun je daar doen? wie/wat neem je mee? Zo kregen we vijftig verschillende boekjes met mooie verhalen en tekeningen.

De boekjes zijn tentoongesteld tijdens de Polderparade op zondag 1 oktober 2017. De tentoonstelling was in Galerie van B aan de Zuidbuurt. Er was veel belangstelling voor de boekjes, fijn dat er zo veel kinderen, ouders, familie aanwezig waren!

We zijn erg trots op onze kinderen!

Share Button