groep 7b

Bowlen

Vrijdag 23 februari is groep 7 gaan bowlen. Het was een gezellige middag met elkaar. De winnaars gaan door naar de finale tegen andere scholen in Vlaardingen.

Lisa

Voorlezen.

Ik heb voorgelezen voor de school en mijn eigen klas.

Dat was heel erg leuk. Toen ik dat deed was er een voorleeswedstrijd, eerst tegen de eigen kinderen uit mijn klas.

En daarna de 3 kinderen uit groep 7a, groep 8a en groep 8b. Er waren 2 groepen 7 en 2 groepen 8.

Uiteindelijk verloor ik.  Maar ik was heel blij! J

Ik werd ook gevraagd of ik bij ons kerstdiner kon komen voorlezen met iemand anders het was heel erg gezellig dat was voor de derde keer dat ik voorlas. Het was en blijft ook wel spannend om voor te lezen. Zelfs voor de laatste keer.

Groetjes Lisa.

Hallo ik ben Nicky uit groep 7b

Ik ga het hebben over het kerstdiner 2017 . We hebben lekker gegeten in de speelleerstraat van de bovenbouw. We kregen knakworst met brood. Voor de kinderen die niet hoefde kregen ze een broodje kaas. Na het eten kregen we vla en daarna gingen we in de hal zingen.

Hallo ik ben Nessa uit groep 7b.

Wij hebben 20 december  met topondernemers het thema derde wereld met de kaart: ‘eten uit de wereld’ gedaan. We moesten tweetallen/ groepjes maken en we mochten zelf eten uitkiezen uit een ander land of uit Nederland die je dan mocht maken. Je moest er ook een presentatie van maken en als je dan geen eten had  mocht je wel gewoon presenteren. We hebben met de klas het eten uit verschillende landen gegeten en het was allemaal heel lekker.

 

 

Voetbaltoernooi
We hadden een gemengd team met jongens en meiden uit onze klas. Onze eerste wedstrijd was tegen PWA 7a. Onze tweede wedstrijd was tegen de Ark. Onze derde wedstrijd was tegen de Ambacht. Helaas hadden we alle wedstrijden verloren, maar we hadden het wel naar ons zin gehad.
Gr. Nicky

Atletiekdag
We hadden een atletiekdag met alle kinderen uit groep 7 en 8. Het was erg leuk. In groepjes van 10 kinderen gingen we de onderdelen af. We deden rennen, kogelstoten, vergooien, verspringen, hoogspringen en een heel rondje rennen. En ik had gewonnen met het hele rondje rennen.
Gr. Miloud

Zangexpress
Zangexpress is een naschoolse activiteit, waarbij we met elkaar zingen. Het was leuk toen we zagen dat we het weer konden doen, dus toen hadden we ons opgegeven en nu mogen we soms ook optreden als we dat willen. We hebben de laatste les opgetreden voor alle ouders. En we mochten zaterdag om 9 uur ‘s avonds optreden maar sommige van ons dachten nou dat is te laat voor mij .
Gr. Emma

Share Button