groep 4

Schoolreisje Drievliet!!

Op dinsdag 16 april gingen we met de groepen 3 t/m 7 op schoolreisje naar Drievliet. We hebben een hele leuke dag met elkaar gehad. De zon scheen, we hoefden nergens lang te wachten en de kinderen hebben genoten van alle attracties.

Paaslunch

Op donderdag 18 april hadden we een Paaslunch. De kinderen hebben heerlijk gegeten en we willen de ouders die hebben geholpen met het afbakken van broodjes en het koken van eieren heel hartelijk bedanken voor hun inzet.

Kinderboekenweek 2018

We hebben een goede start gemaakt na de zomervakantie. De sfeer is goed en de kinderen zaten al snel weer in het ritme. De afgelopen twee weken hebben we leuke dingen gedaan rondom het thema ‘Kom erbij’ van de Kinderboekenweek. De kinderen zijn op de foto gegaan met hun beste vriend(en) en alle kinderen hebben een vriendschapsarmbandje gemaakt. In de klas circuleert een vriendenboekje waarin alle kinderen iets schrijven.

Wat maakt jou een goede vriend? Wat verwacht jij van een vriend? Hoe zorgen we dat niemand zich buiten gesloten voelt? Vriendschap is heel belangrijk!

We gaan voor een schooljaar vol goede vriendschappen!

Met vriendelijke groeten,
de juffen van de groepen 4

groep 4a

groep 4b

groep 4c

 

Sinterklaas in de groepen 4

Share Button