groep 8a

afscheidsweek

De afscheidsweek zit er alweer op. Hieronder wat foto’s van het programma.

We zijn gaan bodyboarden in Hoek van Holland. Survivallen in de Broekpolder. Ontbijten bij de Hema, die speciaal voor ons een uurtje eerder open ging. Naar de film. Naar de Efteling. Naar de Nachtwacht in het Rijksmuseum in Amsterdam!

 

 

 

 

 

 

woensdag 3 oktober: we zijn naar sportdag geweest bij Fortuna met groep 7 en 8 en met 10 groepjes en 10 onderdelen: hordelopen, balwerpen, 400 meter sprint, hoogspringen, kogelstoten, ringwerpen, verspringen, speeltuin, 60 meter sprint en estafettelopen hadden we een leuke dag.

donderdag 4 oktober: fietst check. al onze kinderen uit groep 8 hebben op 4 oktober een fietst check gehad om te checken of hun fietsen goed genoeg waren voor de middelbare en om te kijken of ze nog in goede staat zijn.

maandag 8 oktober: we zijn naar wizkids geweest in het valkenhof er waren leuke proefjes. je had veel te doen en het was een leuke dag.

donderdag 18 oktober: de wijkagent is langs geweest, ze hebben verteld over hoe het is om agent te zijn de kinderen mochten vragen stellen over hun carriere, hun leven, en wat er is gebeurd. veel kinderen wouden op dat moment agent worden.

woensdag 12 september: het was vandaag een leuke dag we hebben een piknik gehad met groep 8a en 8b, en er was lekker eten, bijna iedereen had wat meegenomen daarbij had iedereen gezellig in de speeltuin gespeeld of gevoetbald.