Koningsspelen in het Kindcentrum

De Koningsspelen 

Na alles wat al tijden niet door kan gaan, stond er op vrijdag 23 april eindelijk weer iets feestelijks op het programma: de Koningsspelen!  

De kleuters van de PWA begonnen deze dag gezamenlijk (maar wel op gepaste afstand van elkaar) op de schoolpleinen met het lied ‘Zij aan zij’ van ‘Kinderen voor Kinderen’. Juf Kim gaf het goede voorbeeld en alle kinderen zongen en dansten mee! Op de foto’s is te zien hoe goed wij het lied geoefend hebben de afgelopen weken. Zeker met al die vlaggetjes en oranje of rood-wit-blauwe kleding zag het er heel gezellig uit buiten! 

Na de opening stond er een spelletjescircuit voor ons klaar. Alle klassen speelden 4 verschillende spelletjes: een aardappelloop, het behendigheidsspelhet koningskaarten sorteerspel en blikgooien. U raadt het al: alle kinderen zijn tot winnaar uitgeroepen aan het einde van het spelletjescircuit! Heel goed gedaan, groepen 1&2! Daarna was het tijd om uit te rusten van al dat sporten en te gaan genieten van de meivakantie! 

Een groot applaus voor Jolanda en vooral juf Kim die alle activiteiten bedacht, een corona-proof planning maakte en alles begeleidde.

Hier foto’s van de leerlingen van de groepen 8

 

 

 

En ook groep 8a genoot van de spelletjes

 

 

Share Button