Start nieuw schooljaar

Vlaardingen, 27 augustus 2020

 

Beste ouders,

Maandag 31 augustus start het nieuwe schooljaar. We hopen alle kinderen weer te zien.

Vanwege alle ontwikkelingen rondom Corona, is het dit jaar niet mogelijk dat de ouders met hun kind meelopen naar binnen. Wij vinden dit erg jammer, maar moeten ons houden aan de richtlijnen van het RIVM.

Daarom hebben wij voor de start van het schooljaar het volgende bedacht:

De school start maandag 31 augustus om 8.30 uur. Even voor aanvang van de schooldag, komen de leerkrachten naar buiten. Ze hebben een bordje in hun handen met hun eigen naam en jaargroep. Elke jaargroep heeft een eigen plek op het schoolplein. (de groepen 1 en 2 op het kleuterplein, de groepen 3 t/m 8 op het voorplein).

Het is de bedoeling dat de ouders op afstand blijven. De leerkrachten staan klaar om de kinderen persoonlijk op te vangen. Als de groep dan compleet is of als het 8.30 uur is, gaan de leerkrachten met hun kinderen naar binnen. Zo leren de kinderen de weg naar hun eigen lokaal, ziet u bij welke leerkrachten uw kind hoort en houden we het veilig voor iedereen. Het is belangrijk dat vooral het aantal volwassenen zo klein mogelijk blijft, dus graag 1 ouder per gezin. De kinderen worden aan het einde van de lesdag (om 14.00 uur) ook weer door de leerkracht naar buiten gebracht. Wanneer de school is afgelopen is het van belang dat iedereen zo snel mogelijk het schoolterrein weer verlaat om naar huis te gaan.

We zullen de kinderen de eerste schoolweek (van 31 augustus t/m 4 september ) op deze manier ontvangen. Vanaf maandag 7 september blijven de leerkrachten binnen en komen de kinderen zelfstandig naar binnen.

 

Een vriendelijke groet van het hele team

Share Button